Over Marry Me Lights

MARRY ME LIGHTS is ontstaan in 2019 nadat Chano ervaarde hoe ingewikkeld en tijdrovend het organiseren van een unieke huwelijksaanzoek is. Hieruit ontstond de gedachte om andere stellen te helpen met het organiseren van hen unieke huwelijksaanzoek.

Sindsdien geeft MARRY ME LIGHTS ieder huwelijksaanzoek een unieke upgrade. Wat klein begon is uitgegroeid tot HET bedrijf op het gebied van huwelijksaanzoeken met een breed scala aan mogelijkheden. Met een team bestaande uit 9 personen weten we u altijd te helpen! Daarnaast maken we uw verloving feest en bruiloft nog mooier met verschillende soorten aankleding.

Van Berlijn tot Amsterdam en van Parijs tot Dubai MARRY ME LIGHTS ontzorgd jou en verzorgd een van de mooiste dagen uit je leven… jouw huwelijksaanzoek!

Ons team

foto Rochano

Chano – DIRECTEUR

Met passie, een rugzak aan ervaring en vol vertrouwen weet hij de stip op de horizon elke dag bereikbaarder te maken. Onze sportieve, sociale en positieve directeur zet het team én heel Nederland in zijn kracht om iets moois te betekenen!

image mml

Gjyl - MANAGER OPERATIONS 

Alleskunner, allesdoener en zo sociaal dat ‘je je er bijna schuldig bij voelt’. Zorgt voor de beste plannen én de beste uitvoer op alle gebieden: van persoonlijke ontwikkeling tot impact strategie. Gjyl is de rots in de branding!

Foto Karima

Karima – MARKETING MANAGER 

Vrolijk, enthousiast, creatief en onze data nerd. Houdt van het combineren van doing good (hart) en doing business (hoofd) zodat er nieuwe kansen ontstaan waar iedereen happy van wordt.

foto Mike

Mike - BUSINESS DEVELOPMENT 

Energiek, sportief, grappig en met een enorm groot hart. Zijn energie activeert alles en iedereen wat op zijn pad komt. Een sparsessie met hem levert naast gezelligheid altijd inspiratie en resultaat op.

 

foto volgt nog

Becca – UITVOEREND ASSISTENT

Met passie en creativiteit weet ze elke aanzoek persoonlijker en uniek te maken. Haar oog voor detail is een ware toevoeging en waar een ieder blij van wordt.

 

foto volgt nog

Shyna - UITVOEREND ASSISTENT

Sociaal, doelgericht en perfectionistisch dat is hoe Shyna wordt omschreven. Hierdoor weet zij altijd net een beetje extra toe te voegen.

 

Foto Aydin

Aydin - UITVOEREND ASSISTENT

Met compassie en levendige fantasie creëert Aydin een unieke inzichten. Een sportieve teamspeler maakt hem tot prettige kracht in het team.

 

Foto Merel

Merel - UITVOEREND ASSISTENT

Merel met energie voor 3 lukt het haar alles tot een goed eind te brengen. Stressbestendigheid is daarbij een grote toevoeging.

Foto Amber

Amber – KLANT CONTACT

Door haar overzichtelijkheid en inlevingsvermogen weet de meertalige Amber iedereen op gepaste wijze te helpen. Flexibiliteit en communicatie maakt haar tot de redder in nood die men nodig heeft.

 

Scroll naar boven